sâmbătă, 26 septembrie 2009

Cura cu shot-uri

Inainte de a incepe o astfel de dieta va rog consultati medicul specialist. Psihiatru..of course..

Se iau cateva pahare de vodka cu suc de mere, 2 shot-uri de Jagermeister, 1 Mojito pentru gustul fresh de menta si vreo..hmm.."n" shot-uri de tequilla.

De ce? Pentru ca incordarea muschilor pe Lady, The World is Mine si Sex on Fire te stoarce de energie si ramai ca o leguma ce se zbenguie doar pentru ca trupurile calde si umede din jurul tau o fac. In acelasi sens, cu acelasi ritm..tot timpul.

Pentru ca dansezi cu ochii inchisi si atunci cand ii deschizi vezi detalii pana acum neobservate: combinatia perfecta dintre cei mai frumosi ochi din lume, zambetul de copil si corpul perfect al tipului in tricou negru ce danseaza langa tine si bea bere dupa bere, fundul rotund al fetei in rochie de blugi, buzele mult prea pline ale prietenului tau cel mai bun, barba sexy pe fata colegului tau de generala si bretonul prea scurt al brunetei triste ce a venit singura la party si mai ales breteaua nenorocita de la sutien care nu vrea sa stea nicicum la locul ei!

Pentru ochii dezamagiti ai copiilor de 16 ani atunci cand isi vad apelul ratat de la mami si din nostalgie te uiti si tu la telefon si vezi ca e 4 dimineata si mama inca nu a sunat.

Pentru ca tot timpul iti doresti sa mai fumezi o tigara exact atunci cand toata lumea le-a terminat. Pentru gheata care te racoreste si iti stinge brutal pasiunea pe care ai facut-o pentru un vecin de zbenguiala.

Pentru cele 5 minute chinuitoare dintre D'arc si Papi cand ai impresia ca traversezi Siberia si pentru baietii prea ignoranti sa iti dea o maneca din pullover-ul lor.

Pentru cafeaua sau apa cu portocale din Papi. E ca tigara de dupa, te lasa sa iti tragi sufletul si sa iti aduce aminte de franturi din explozia de mai inainte. Pentru discutiile despre nimic si pentru fumul pe care trebuie sa-l tai cu cutitul atunci cand vrei sa il rogi pe Horatiu sa stranga resturile lasate de alti colegi de "cura de shot-uri".

Pentru taxi-ul galben cu care te intorci acasa in timp ce te cotrobai de ultimii bani si ai cate un flash-back din noaptea ce tocmai a trecut. E 6 dimineata. HMM..Was that me? No fucking way!!

P.S: Cura cu shot-uri poate distorsiona realitatea. Cred..

2 comentarii:

  1. ''Pentru ca incordarea muschilor pe Lady, The World is Mine si Sex on Fire te stoarce de energie si ramai ca o leguma ce se zbenguie doar pentru ca trupurile calde si umede din jurul tau o fac'' cand am citit asta , am zis clar, peli vb de d'arc. ah, si imi place blogul tau :) ma rog, experimentul :)

    RăspundețiȘtergere